Hej, här är jag!


Det är jag som håller mig bakom kameran och fångar era fantastiska stunder. Jag är en te och chokladälskare som älskar att dansa och sjunga. Min dans kan man kalla lite sådär awkward och sången öronbedövande. Man vill nog helst se bort och hålla för öronen, men hallå, man ska ju njuta av livet har jag hört!


Förutom att vara lite pinsam i stunder är jag faktiskt en väldigt jordnära person som älskar min familj och alla mysiga stunder vi har tillsammans. Vi pysslar en hel del och spenderar massor av tid ute. Men jag försöker vara så kreativ jag bara kan med mina små töser.


Att arbeta som fotograf är en passion jag har. Jag lägger ner all min styrka och själ för att skapa helt fantastiska bilder. Jag lägger ner massor av tid innan fotografering, under och massor av tid till efterarbete. Jag jobbar för att jag älskar det! Jag vill ha en nära kontakt med er som kunder och jag vill veta vilka ni är, precis som ni vill veta vem som fotograferar. Jag har ett öppet sinne och lyssnar till era önskemål och visioner. Inga drömmar är för stora!

Förutom att njuta av livet på hemmaplan är ett stort intresse att resa. Inte en sådan resa med all inclusive (även om det låter riktigt härligt!) Nej, resor och där man upptäcker alla hörn och kanter och dess små vrår. Bor på mindre B&B och har packat allt i ryggsäckar. Ett mål är att bestiga Kebnekaise och sedan Kilimanjaro. Men det får bli när mina barn blivit större, tills dess väntar resten av världen!

Fina ord från kunder

Anastasia & Andrey

Den bästa och trevligaste fotografen vi har haft , rekommenderar stark! ☺️⭐️⭐️⭐️⭐️