FOTOGRAFERAR DET NATURLIGa OCH ÄKTA


De enkla & kärleksfulla stunderna i livet mellan olika människor.


Hej och hallå!

Det är jag som håller mig bakom kameran och fångar era fantastiska stunder. Jag är en te och chokladälskare som gärna dansar och sjunger. Jag befinner mig i Helsingborg, om ni inte har vägarna häråt så reser jag gärna för fotograferingar!


Jag är en väldigt jordnära person som svävar på moln, japp om det nu är möjligt så har ni min personlighet där! Jag älskar min familj och alla mysiga stunder vi har tillsammans. Vi spenderar så mycket tid vi bara kan ute, och om du stöter på mig utanför mitt arbete så har jag förmodligen vandringskängor och friluftsbyxorna på.


När jag inte njuter av livet på hemmaplan är ett stort intresse att resa. Jag reser gärna med en ryggsäck och bor på mindre B&B eller sover ute i naturen. Ett mål jag har är att bestiga Kilimanjaro och att få uppleva så många olika fantastiska platser som jag bara kan under min livstid.

Bröllopsfotograf, familjefotograf, gravidfotograf, parfotograf, helsingborg skåne
Bröllopsfotograf, familjefotograf, gravidfotograf, parfotograf, helsingborg skåne

Rolig fakta om mig:

 

Stressminimerande

 

Favorit TV-serie

 

Vandra i skog och mark

 

Modern Family

 

 

Om jag fick resa just nu

 

Hemlig talang

 

Fronalpstock

 

 

Tillagar gudomlig färspaj

 

Favorit snacks

 

Nuvarande hobby

 

Salt karamell choklad

 

Sticka kläder

 

 

Som liten vann jag pris för...

Största fobi

 

Att stå på ett ben längst

 

Bada i sjöar

 

 

Mina älskade döttrar


Födda 2020 och 2021. Ord kan inte beskriva hur mycket jag älskar att vara mamma till dessa två busfrön. Mitt hjärta svämmar över när jag tänker på hur tacksam jag är över att få vara deras mamma. Stora tjejen kom efter lång väntan, många sprutor och behandlingar genom IVF. Mitt enda överlevande embryo. Ett halvår senare stod det klart att hon skulle bli storasyster. Efter att jag trott att jag aldrig skulle få bli en mamma, blev jag välsignad med mina psudotvillingar.

Min kärlek


Kom in i mitt liv 2022. Med två små barn under två år backade han inte undan. Istället fick han oss att känna oss älskade från första stund. Som jag älskar denna man och vinter 2023 får vi vårt första boende ihop. Jag som brukar flyga högt bland molnen har min stabila punkt hos honom, där han får mig att stanna på marken och jag får honom att sväva. Vi möts i mitten och jag ser ingen annan att dela mitt liv med än med honom. Han som ger mig allt jag någonsin vågat drömma om.

Jag letar efter par som vill ha det äkta

 

 

och inget mindre än det

Jag vill arbeta med personer som inte är rädda för att omfamna och framhäva de saker som gör deras förhållande unikt och fantastiskt! Låt oss fånga ER berättelse och alla udda egenheter och söt kärlek som följer med den. Ärligt talat, vad är poängen med vackra bilder om de inte förmedlar vilka ni verkligen är tillsammans?