Bröllop

Bröllopsfotograf, familjefotograf, gravidfotograf, parfotograf, helsingborg skåne

Fångar de enkla & kärleksfulla stunderna i livet mellan två människor.

Fotograferar det Naturliga och Äkta

Jag är otroligt nyfiken på hur just er kärlekshistora ser ut. Jag vill lära känna er för att fånga de stunder och ögonblick som gör att ni är just ni. Naturligt och äkta och inget där emellan.

 

Ingenting ger mig mer glädje i mitt jobb än att bevittna ett bröllop som verkligen återspeglar vilka ni är och hur ni vill firas. Med mig som er fotograf kommer jag att fånga allt som betyder mest för er! För när natten är slut, när alla era dekorationer är nedmonterade, brudklänning tas av och alla era gäster går hem... är det minnena av dagen som betyder mest. Under vår tid tillsammans kommer jag att ge er mitt allra bästa för er så att ni kan minnas och vårda er dag för evigt.


 

Daniel & Mikaela

Nadine är en fantastisk fotograf - både fototekniskt och rent artistiskt, och vi är verkligen supernöjda med resultatet! Hon kom med bra input och idéer under dagens gång, och fångade verkligen vår stora dag på bästa sätt!

Elin & Girish

Midsommarbröllop 2022 och vi behövde någon som fångade de minnesvärda ögonblicken och den värmen som vi har i vänner och familj. Nadine är proffsig och samtidigt väldigt lättsam i sitt sätt. Hon får er att känna sig bekväma och är lyhörd för era önskningar och personligheter. Vi tyckte verkligen att bilderna var representativa för oss och vår dag! Nadine lyckades fånga lekfullheten och kärleken i en härlig blandning av vackra och roliga bilder. Tack så jättemycket!

Karoline & Niclas

Glad, sprudlande, energisk, skicklig och helt fantastisk fotograf! Det kunde inte ha blivit bättre på vår stora dag. ❤️ Tack för att du var med och skapade fantastiska minnen tillsammans med oss som vi med glädje kan titta tillbaka på. ❤️ Ska det bokas in någon mer fotografering framöver vet vi vem vi kommer kontakta.

Såhär ser processen ut:

I. Första mötet & bokning

När ni fyller i ett kontaktformulär på min webbplats kommer jag att följa upp med all den information som behövs. Därefter kan vi schemalägga en tid för att träffas (via Teams eller en gófika på stan) och diskutera ytterligare detaljer. Om ni är redo att anlita mig, kommer jag att skicka ett avtal så att ni kan känna er trygga hela vägen.

II. Planeringsmöte & förlovingsfotografering

Nu ses vi! Vi har även vår kostnadsfria förlovningsfotografering och det kommer att vara den perfekta möjligheten för mig att lära känna er framför min kamera! Innan sessionen kommer vi att diskutera plats, kläder och eventuella specifika saker ni vill inkludera! Vi passar även på att ha vårt planeringsmöte där vi diskutera detaljerna och schemat för ert bröllop. Jag kommer att ge insikt och vägledning för att göra det till en smidig process!

III. Bröllopsdagen

Efter att ha haft kontinuerlig kontakt sedan bokning är det dags för den stora dagen. Er dag. Jag är med så länge ni vill, och genom att ha lärt känna er kan jag dokumnetera de stunder som känns extra viktiga för er.

IV. Leverans av bilder & video

Redan tre dagar efter bröllopet får ni en sneak peek på bilderna. Resterande bilder får ni efter ett par veckor. Jag lägger ner massor av tid till efterarbetet, så att ni ska få helt fantastiska minnen att se tillbaka på. Om ni dessutom bokat mig för en hel dag får ni en mysig highlightfilm med de bästa stunderna från er bröllopsdag.

Sara & Andreas

Nadine är en helt underbar person som verkligen fångade alla ögonblick från vårt bröllop. Hon smälte fantastiskt in bland gästerna och vi märkte inte ens av henne under vigseln och ändå visar bilderna att hon smugit runt och fotat oss och gästerna från alla möjliga vinklar.


Förutom oss så fick hon även vårt brudfölje och familj att känna sig bekväma framför kameran och hon fångade dem perfekta ögonblicken där glädjen och lyckan verkligen syns i bilderna.


För oss som brudpar som verkligen inte gör sig bra på bild (enligt oss själva) eller där maken inte är bekväm framför kameran så fick Nadine oss till att stråla på våra bilderna och vi kan inte nog tacka för alla fantastiska bilder hon tagit på oss! Vi skulle boka henne 100 ggr om och vi tackar innerligen för allting! Du är fantastisk!

Detta ingår i alla mina bröllopspaket

 

Bröllopsmöten

 

För att ni ska känna er trygga hela vägen har vi två inbokade bröllopsmöten. Ett introducerande där vi lär känna varandra och ett lite längre fram när ni har ett preliminärt körschema. Vi hörs ytterligare någon vecka innan bröllopet för att se till så att inga planer har ändrat sig. Förutom detta är jag ALLTID tillgänglig för er via sms, samtal, mejl... ja, you name it. Jag vill finnas här för er hela vägen!

 

Noggran planering av er dag

 

Efter bokning kan ni luta er tillbaka medans mitt arbete påbörjas. Jag planerar för dagen, bokar resor/boende, kollar upp antal soltimmar och vart solen går upp/ner för att kunna scouta de bästa locations till både portärttfotograferingen samt golden hour fotografering. Jag kontaktar ev präst/vigselförrättare samt ägarna av lokalen där ni ska ha er fest och mycket mycket mer.

 

Förlovningsfotografering

 

En fotografering där ni får känna på hur det är att bli fotograferade utav mig, och jag lär känna er framför kameran. Vi skrattar och har det riktigt kul ihop. Tänk på denna fotografering som en "dejt" där jag bara råkar vara med. Om ni vill käka en pizza vid solnedgången eller rulla runt i sanden på stranden, I am all in!

 

Resor inom norden

 

Vid bokning av Mellan eller Lyx paketet ingår resor inom norden, så att jag kan dokumentera ert bröllop, oavsett vart ni befinner er!

 

Personligt webbgalleri

 

Vid leverans av bilder får ni tillgång till ert personliga galleri med de bästa bilderna från ert bröllop. Alla bilder redigeras innan leverans. Jag lägger ner otroligt mycket tid på att sätta min prägel på bilderna och ge en enhetlig stil. Dubletter och bilder där ni till exemel blundar sorterat bort. Att sedan dela detta album med familj och vänner brukar vara otroligt uppskattat så att även era nära och kära kan få njuta av bilderna från firandet av ert bröllop.

Bröllopspaket

Vigselpaketet

3 timmar sammanhängande fotografering


Detta paket är för er som vill ha med det absolut viktigaste på bild. Vi dokumenterar vigsel, riskastning och porträttbilder.


(Endast bokbart 5 månder innan bröllopet)


PRIS

18,000kr

Mellanpaketet

5 timmar sammanhängande fotografering


Vi hinner till exemel med porträtt, vigsel, riskastning, mingel, brudskål, familje-/gruppbilder, dukning/festlokal.


Även detta ingår:

Två stycken förstoringar 20x30cm

(värde 500kr)


PRIS

27,000kr

Lyxpaketet

10 timmar sammanhängande fotografering


Från morgonens förberedelser till kvällens fest och dansgolv, och självklart med de magiska golden hour-porträtten i solnedgången.


Även detta ingår:

Två stycken förstoringar 20x30

(värde 500kr)

Lyxig fotobok (värde 3.000kr)

Highlightfilm


PRIS

38,000kr

Jag är en stolt samarbetspartner med Wedding Finance , där ni enkelt kan delbetala ert bröllop räntefritt.

Tack så hemskt mycket för filmen! Den är så otroligt fin! Tror jag har sett den 50 gånger redan. Så himla fint gjord! Tack så mycket för ett fint minne från en helt fantastisk dag! 

Ofta ställda frågor

När behöver vi boka?

Så snart ni vet ert datum! Jag tar bara emot ett visst antal bokningar om året.

Vart utgår du ifrån och fotograferar du "destination weddings"?

Jag utgår ifrån Helsingborg, Skåne och JA, absolut fotograferar jag destination weddings! Jag älskar att resa och gör det gärna för ert bröllop! Kontakta mig för mer information!

Kan jag lägga till mer tid under själva bröllopsdagen?

Ibland bara flyger tiden iväg och ni kanske märker att tiden inte räcker till. Det går bra att lägga till extra timmar om ni vill att jag stannar längre än vad vi bokat in.

Hur många bilder får vi?

Exak antal bilder är svårt att säga då varje brudpar önskar olika saker. Vissa par önskar massvis med detaljbilder medans detta inte har en betydelse för andra. Vissa vill ha bild på hela stora släkten medan andra har ett litet privat bröllop. Det är många saker om spelar roll. Men räkna med cirka 25-100 bilder / timme.

Har du någon fråga?

Skicka meddelande till mig om du undrar över något!