Bröllop

För dig och din blivande


Först vill jag säga, ett stort grattis till er! Så fantastiskt kul att ni ska gifta er och roligt att ni hittat hit! När ni väl ska välja fotograf kan det vara väldigt svårt att veta vem man ska välja. För mig känns det viktigt att vi klickar, att vi har kul ihop och att ni gillar mina bilder!

Jag är en fotograf från Helsingborg som gärna vill fånga de ögonblicken som gör just ERT bröllop unikt. Oavsett hur ert bröllop kommer se ut, om det är litet eller stort, borgerlig vigsel eller i kyrka, inne eller ute, JAG ÄR DÄR. Jag är med så länge ni vill, fångar de stunder som gör er dag helt oförglömlig.


Det ska kännas avslappnat, lite pirrigt men viktigast av allt, TRYGGT. Om ni känner att jag hade varit rätt fotograf för er, får ni gärna skicka iväg ett meddelande så vi kan pratas vid. Jag är otroligt nyfiken på hur just er kärlekshistora ser ut!

Karolina & Niclas


Glad, sprudlande, energisk, skicklig och helt fantastisk fotograf! Det kunde inte ha blivit bättre på vår stora dag. ❤️ Tack för att du var med och skapade fantastiska minnen tillsammans med oss som vi med glädje kan titta tillbaka på. ❤️ Ska det bokas in någon mer fotografering framöver vet vi vem vi kommer kontakta

Anastasia & Andrey


Den bästa och trevligaste fotografen vi har haft , rekommenderar stark! ☺️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kristina & Jonas


"Kunde inte önskat oss en bättre fotograf till vårt sommarbröllop; skicklig, trevlig och fantastiskt på alla sätt! ❤️ Tusen tack för att du förevigade (och förgyllde) vår stora dag, med så många vackra bilder som minne!"Såhär går det till

Första mötet

Vi har vårt första möte där vi kollar av om jag först och främst är ledig ert datum. Ni berättar lite om er och era planer inför ert bröllop

DETTA INGÅR I ALLA MINA BRÖLLOPSPAKET


Två bröllopsmöten

Bokningspresent

Provfotografering

Noggrann planering av er dag

Bröllopspaket

Litet men gott

Litet men gott

3 timmars fotografering

- Lyxigt digitalt album med de bästa bilderna från dagen!

15 000 kr

Mellanpaketet

Mellanpaketet

6 timmars fotografering

- Inklusive en 30x40 förstoring
- Lyxigt digitalt album med de bästa bilderna från dagen!

25 000 kr

Lyx

Lyx

10 timmars fotografering

- Två stycken 30x40 förstoringar
- Highligtfilm på 2-3 minuter
- Lyxigt digitalt album med de bästa bilderna från dagen!

34 000 kr

Stolt samarbetspartner med

Redo att börja?

1 / 9
1 / 9
Information

När behöver vi boka?

Så snart ni vet ert datum! Jag tar bara emot ett visst antal bokningar om året.

Vart utgår du ifrån och fotograferar du "destination weddings"?

Jag utgår ifrån Helsingborg, Skåne och JA, absolut fotograferar jag destination weddings! Jag älskar att resa och gör det gärna för ert bröllop! Kontakta mig för mer information!

Kan jag lägga till mer tid under själva bröllopsdagen?

Ibland bara flyger tiden iväg och ni kanske märker att tiden inte räcker till. Det går bra att lägga till extra timmar om ni vill att jag stannar längre än vad vi bokat in.

Hur många bilder får vi?

Exak antal bilder är svårt att säga då varje brudpar önskar olika saker. Vissa par önskar massvis med detaljbilder medans detta inte har en betydelse för andra. Vissa vill ha bild på hela stora släkten medan andra har ett litet privat bröllop. Det är många saker om spelar roll. Men räkna med cirka 25-100 bilder / timme.

Har du någon fråga?

Skicka meddelande till mig om du undrar över något!

Tack så hemskt mycket för filmen! Den är så otroligt fin! Tror jag har sett den 50 gånger redan. Så himla fint gjord! Tack så mycket för ett fint minne från en helt fantastisk dag!