Gravidfotografering

En gravidfotografering är till för dig som vill föreviga en speciell tid i livet.

Vissa har haft en tuff resa, vissa har haft en enkel. Jag vet, jag har varit där. Efter IVF, hyperemesis gravidarum, foglossning och allt vad det innebar kände jag mig inte alls vacker, och för den delen inte ett dugg sugen på en fotografering. Men jag är så glad att jag ändå gjorde det! Med mitt andra barn var graviditeten mycket lättare, men då tänkte jag istället på att det var onödigt då jag "redan hade" gravidbilder från första graviditeten. Men ännu en gång är jag så glad att jag även gjorde en gravidfotografering andra gången! Nu har jag minnen att se tillbaka på och kan minnas båda mina graviditeter, två olika liv som skapades.

Men jag känner mig inte bekväm framför kameran...


Och jag förstår dig! Därför går vi igenom allting steg för steg innan fotograferingen där du får vara med att välja kläder, plats och om du vill ha en blomsterkrans. Under fotograferingen guidar jag dig så att vi får så fina bilder som möjligt.


Såhär går det till

Första mötet


Vi pratar om dina/era önskemål. Det kan vara val av klänning, blomsterkrans samt vad ni önskar för miljö det kan vara skog, hav, öppet fält osv.


Bokning


Via en kalender kan du enkelt välja en dag som passar.


 Jag tar emot två gravidfotograferingar i månaden, så se till att vara ute i god tid så att vi hinner fotografera.


Fotografering


Vi är ute ca 45 minuter och fotograferar. Du får god guidning i hur du ska stå och röra dig så att du kan slappna av framför kameran.

Bildleverans


Ungefär en vecka efter fotograferingen får du tillgång till ditt digitala album där du kan välja de bilder du vill ha. Och du, du har möjlighet att enkelt beställa tavlor och prints direkt från ditt digitala album.

Detta ingår

Konsultation inför fotografering
Utlåning av vackra gravidklänningar
Noga utvalda fotoplatser
Lyxigt digitalt album
En digital bild med möjlighet att köpa till fler


2 000kr